κι όμΩς κινείται LABoratorio

skip to main content
Photo editing: OnDesignPhoto editing: OnDesignPhoto editing: OnDesignPhoto: Giannoula Banasiou | Photo editing: OnDesignPhoto editing: OnDesignPhoto editing: OnDesignPhoto: Giannoula Banasiou | Photo editing: OnDesignPhoto editing: OnDesignPhoto editing: OnDesignPhoto editing: OnDesignPhoto editing: OnDesignPhoto editing: OnDesign

κι όμΩς κινείται LABoratorio

Ετήσια σταθερή παρακολούθηση μαθημάτων και σεμιναρίων από σταθερή ομάδα προσώπων. Στοχεύει στην επαγγελματική κατάρτιση και εξειδίκευση των επιλεγμένων από την ομάδα μαθητών-καλλιτεχνών και τη δημιουργία παράστασης στο τέλος του έτους, σκηνοθετημένης από την ομάδα και από προσκεκλημένους χορογράφους - σκηνοθέτες του νέου τσίρκο. 

Μέσω αυτής της διαδικασίας, η ομάδα προσπαθεί να φτιάξει μία γέφυρα μεταξύ της ικανότητας και της καλλιτεχνικής δημιουργίας. Η διαδικασία αυτή απευθύνεται κυρίως σε αποφοίτους σχολών χορού και θεάτρου ή πρόσωπα με “δυνατή” τεχνική σε κάποια από τις θεματικές του συγχρονου τσίρκο.( ακροβασία, διαχείρηση αντικειμένων, τεχνικές κλόουν).

οι συμμετέχοντες θα πάρουν μέρος σε όλη την εκπαιδευτική διαδικασία (ακόμα κι αν είναι έξω από το πεδίο της δραστηριότητας τους) π.χ. ενας χορευτής θα διδαχτεί εναέρια ακροβατικά και ζογκλερικά, ακόμα κι αν δεν τα χρησιμοποιήσει στην παράσταση. 

διάρκεια μαθημάτων , σεμιναρίων : Οκτώβρης -Φλεβάρης 

διάρκεια προβών : Μάρτης - Ιούνης

10, 11 ΙΟΥΝ 2021

9.25

10, 11 Ιουνίου 2021, 21:00

Πειραιώς 260 (Δ)

16, 17 ΜΑΡ 2020

Μάστερ και Μαργαρίτα
κι όμΩς κινείται
16, 17 Μαρτίου 2020, 21:15
Θέατρο Αυλαία

9, 10 ΜΑΡ 2020

Μάστερ και Μαργαρίτα
κι όμΩς κινείται
9, 10 Μαρτίου 2020, 21:15
Θέατρο Ροές